Pâinea noastră

de Coaste si Paste
332 vizualizări

Am luat pâinea din imagine de mai bine de un an cu gândul să-mi fac niște sendvișuri la toaster. Am făcut eu ce-am făcut și am uitat-o pe un raft în cămară și am regăsit-o acum la curățenia de toamnă. E expirată din 16 august 2021.

Pâine expirată din august 2021

Am vrut să o arunc direct la coșul de gunoi dar mi-a sărit în ochi faptul cu după mai bine de un an și ceva după data trecută pe etichetă pâinea asta nu s-a uscat și nu are un fir de mucegai pe ea. Așa arată scoasă din pungă:

Pâine expirată

Nu are un fir de mucegai. Miroase a pâine, fără nicio notă de acru. E în continuare moale, chiar are un pic consistența unei pâini încruzite. N-am avut curajul să gust din ea, totuși nu se știe ce carcalaci o fi dezvoltat în ea de când zace la mine pe raft.

Mă întreb totuși cum de a rezistat atât, în condițiile în care pe etichetă nu sunt menționați niciun fel de conservanți. O fi ambalajul atât de eficient încât reușește să prevină alterarea chiar și după atât timp? Oi avea au niște condiții de depozitare atât de bune?

S-ar putea să vă placă și următoarele

Lăsați un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către administratorul acestui site. Utilizăm servicii terțe pentru detectarea și eliminarea spam-ului.